Как се използват лентите за избелване на зъби MAXIWHITE?

JANINA Ultra White Maxiwhite са ленти за избелване на зъби БЕЗ ПЕРОКСИД, които дават видими резултати само за 7 дни. За постигането на по-бърз резултат могат да бъдат използвани два пъти дневно в рамките на 7 последователни дни или веднъж дневно за 14 дни, според желанието на клиента. Всяка апликация на лентичките отнема само 30 минути, а резултатът е видим.

Ленти за избелване MAXIWHITE

Как се използват? При измити и сухи зъби се поставя горната лента под линията на венеца и се прилепва плътно върху повърхността на зъбите. Същото се повтаря и с долната лента. След 30 минути лентите се отстраняват, зъбите се изплакват или измиват хубаво, за да се отстрани оставащият гел без пероксид.

Лентите за избелване на зъби Janina Maxiwhite не съдържат пероксид и се продават легално и в близката аптека. Нашите ленти за избелване на зъби са с доказано качество и в много лесна и бърза процедура ще направят зъбите Ви видимо по – бели. Доверете се на качеството на избелващите ленти за зъби Janina Ultra White – Марка, която от 1994.г се грижи за здравето и белотата на зъбите по света.

ВНИМАНИЕ

Използването в домашни условия на продукти с хидроген ПЕРОКСИД по-голям от 0.1 % са ЗАБРАНЕНИ от ЕС и опасни за Вашето здраве. Такива продукти имат право да се използват само от квалифицираните лекари по дентална медицина. Именно, поради тази причина няма да откриете други ленти за избелване на зъби с пероксид в търговската и аптечна мрежа. Нашите ленти за избелване на зъби JANINA MAXIWHITE не съдържат пероксид и се продават свободно в аптеките. Доверете се на изключителното и изпитано качество на нашата марка!