Доставка на стока

ДОСТАВКА НА СТОКИ

1. След като в Е-магазина на janinaultrawhite.bg постъпи поръчка от Потребител, същият получава потвърждение на поръчката чрез електронно писмо на посочения от него имейл адрес и/или с обаждане на посочения от него телефонен номер.

2. Доставка се прави само на успешно приети поръчки. При опаковане на поръчаната стока, потребителят бива уведомяван по имейл, с SMS или обаждане на посочения от него телефон с потвърждение, че стоката се предава на куриер за транспортиране до съответния адрес.

3. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

4. Доставките се извършват в срок до 2 (два) работни дни от момента на потвърждаване на поръчката по имейл или телефон.

5. Ако настъпят форсмажорни обстоятелства и се прецени, че ще има забавяне на доставката от страна на Дентал Брадърс EООД или куриерската фирма, консултант на Е-магазина ще се свърже с Купувача (Потребителя), чрез посочените начини за връзка и ще го уведоми за настъпилите промени и възможните срокове за доставка.

6. Продавачът използва за доставки куриерски фирми “Спиди”, “Лео Експрес” и “ЕКОНТ”, като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа. Всяка пратка е застрахована, като застраховката е за сметка на Продавача.

7. Доставката се извършва до точно и коректно посочен от Купувача адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на „Куриер” в съответния град.

8. Цените за доставка се изчисляват в страницата на виртуалната пазарна количка в графа „Доставка и Вземане“ и присъстват в копието на заявката Ви изпратено до посочената е-поща.

9. Ако Купувачът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на „Спиди“ АД да получи в срок стоката, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и Купувачът може да дължи неустойки за направени транспортни и други разходи.

Купете директно от Онлайн Магазина:

                                                               emagazin