Доказано качество

dentistПРЕПОРЪЧВАНА ОТ ДЕНТАЛНИТЕ ЛЕКАРИ

заради своето изключително  ниско абразивно избелване на зъбите серията на JANINA Ultra White се предлага и препоръчва от хиляди стоматолози по света, а вече и от българските дентални лекари, грижещи се за здравето на своите пациенти.

JANINA Ultra White са уникална система от пасти за избелване на зъби с иновативна и клинично доказана формула, включваща патентован избелващ Бромейн комплекс от ензимите Бромелаин от Ананас и Папаин от Папая, ТЕЧЕН ЕМАЙЛ, Ксилитол и много други съставки за перфектна устна хигиена.

Клинични изследвания доказват, че пастите за избелване на зъби JANINA премахват петна от кафе, никотин, чай, червено вино , червило и др.

В същото време пастите за избелване на зъби не съдържат Пероксид и абразиви, като SILICA/HYDRATED SILICA. Имат коефициент на абразивност RDA от 28 и са възможно най – безвредната пасти за избелване на Вашите зъби, които в същото време Ви доставят и уникален комплекс от съставки за оптимално орално здраве.

JANINA Ultra White доказано съдържат съставки способни да избелят зъбите Ви, а не разчитат на абразивни частици, като силика които действат като шкурка и изстъргват емайла Ви, за да го почистят от петна. Предлаганите пасти за избелване на зъби на пазара разчитат на абразивността и са с много висок RDA от над 150 с което разрушават вашите зъби, разраняват венците и предизвикват чувствителност.

Избелващите пасти от серията на JANINA разчитат на най – качествените и съвременни методи за натурално и безопасно избелване на вашите зъби, без никакви абразиви и пероксид, а с реално избелващи натурални ензими Бромелаин от Ананас и Папаин от Папая. Липсата на пероксид в системите дава възможност и на хората страдащи от чувствителност на зъбите да се възползват от този метод и да постигнат бяла усмивка без дискомфорт и чувствителност в зъбите или венците.

JANINA ULTRA WHITE не са само избелващи пасти за зъби. Тяхната формула е специално разработена и включва оптимален състав, което ги прави иделни за:

 • Безопасно ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ, без абразиви и с натурални ензими от Ананас и Папая
 • При Халитоза (ЛОШ ДЪХ)
 • При пациенти с ЧУВСТВИТЕЛНОСТ на зъбите и лечение на венците
 • Повишено НАТРУПВАНЕ НА ПЛАКА и зъбен камък
 • При ЕРОЗИЯ на зъбите и неконтролируеми кариеси
 • Пародонтални заболявания
 • РЕМИНАЛИЗИРАТ и възстановяват зъбния емайл с помоща на хидроксиаптит или т.нар. ТЕЧЕН ЕМАЙЛ
 • Осигуряват дълготрайна ЗАЩИТА НА ВЕНЦИТЕ
 • Препоръчват се при хора с намалено слюнкоотделяне в т.ч. възрастни и хора със специални нужди
 • При пациенти с КОРОНКИ, МОСТОВЕ, ИНЛЕИ ИЛИ ИМПЛАНТИ
 • При пациенти с ортодонтски БРЕКЕТИ, частични и тотални протези

Серията включва и избелващи ленти за зъби без пероксид. Те са способни да направят зъбите видимо по –  бели само за 7 дни в лесна апликация отнемаща 30 минути. В опаковка има 28 броя ленти за избелване без пероксид, кои