Как Janina се грижи за теб?

couple-smiling2JANINA ULTRA WHITE имат изключително ниско абразивна формула, Течен емайл и патентован НАТУРАЛЕН ИЗБЕЛВАЩ комплекс от АНАНАС и ПАПАЯ, които избелва зъбите безопасно без да се уврежда емайла или да се предизвика болка и чувствителност на зъбите и венците.

Избелващите пасти за зъби JANINA ULTRA WHITE са безопасния начин да избелите зъбите си без болка и чувствителност. Могат да се използват ежедневно и имат неабразивен състав без Silica, като разчитат на избелващите натурални ензими от Ананас и Папая, а не на вредни и забранени за домашно ползване съставки, като хидроген пероксид  които много търговци в интернет рекламират, като същите които използват стоматолозите. Което е така, но е важно да се знае, че използването му без лекарски надзор е ОПАСНО! Вижте повече тук

Обърнете внимание на избелващите пасти за зъби. В повечето случай в тях ще откриете silica / hydrated silica. Именно те са тези, които ще дадат на зъбите Ви по-бял и по-ярък вид. В действителност обаче това са абразиви, които действат като шкурка и изтриват защитния слой на емайла. Което прави зъбите по-податливи към кариеси, преждевременна ерозия, развиване на чувствителност и склоност към пародонтални заболявания.

ИСТИНСКА ГРИЖА

Нашите избелващи паста за зъби JANINA ULTRA WHITE не съдържат абразиви silica и имат коефициент на абразивност RDA за Sensitive 28, a за Extra Strength 30. За справка повечето пасти на пазара са с RDA от 100 – 200. От друга страна патентованият ни ИЗБЕЛВАЩ комплекс от ензимите на АНАНАС и ПАПАЯ е с клинично доказани свойства. Той почиства емайла и премахва натрупани петна от кафе, никотин, чай, червено вино и червило, като същевременно изгражда биофилм върху зъбите, реагира със слюнката и не ѝ позволява да засъхва по зъбите с което ги предпазва от натрупване на петна и плака по тях.

Пастата е изключително нежна към зъбите и венците, защото не само не съдържа споменатите абразиви silica/hydrated silica, а в допълнение са включени съставки, които ги успокояват и намаляват чувствителността причинена от контакт със студено, топло, киселини и др. Препоръчва се при лечение на чувствителни зъби и венци, както и други пародонтални заболявания.

В същото време Хидроксипатаита или т.нар. ТЕЧЕН ЕМАЙЛ навлиза дълбоко в началните стадии на кариес и предотвратява образуването на кариозни лезии. Има изключителен, доказан възстановяващ и реминализиращ ефект. Това прави JANINA ULTRA WHITE особено подходяща при хора с ерозирали зъби и склонност към образуване на кариеси.

Ксилитола е с доказан антикариозен ефект. Той се бори с микроорганизмите създаващи плака по зъбите и е доказано, че довежда до значително намаляване появата на кариеси, както и в редуцирането на натрупаната зъбна плака.

Денталната козметика JANINA ULTRA WHITE не само ще избели зъбите Ви безопасно и без болка, а и ще се погрижи за здравето им, така както никоя друга паста не би могла!