Лични данни

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

1.За да се пазарува от електронния магазин www.janinaultrawhite.bg, е необходимо да се въведе име на получателя, адрес за доставка, е-поща и телефон за връзка.

2.За да се придобият всички възможности на уеб сайта и Е-магазина за пазаруване, споделяне, оценяване и коментиране на продуктите и други, потребителят е нужно да се регистрира в сайта, като посочи e-mail и парола. Регистрирането е напълно безплатно и става като се попълни определената форма за регистрация. Това става през бутонът „Вход“ на всички страници в сайта или формата за регистрация „Профил“ в Е-магазина. След регистрация, потребителят е одобрен автоматично, за което ще получи и потвърждение на e-mail и може веднага да допълни регистрацията си с адрес и други лични данни в раздела „Моят профил“

3.Дентал Брадърс ООД си запазва правото да изтрие даден потребител при неспазване на условията за използване на сайта и по свое лично усмотрение с или без предварителното уведомяване на потребителя за очакваните последици, като не носи отговорност за загубени данни и информация запазена от потребителския профил на клиента.

4.Дентал Брадърс ООД използва и обработва личните данни на потребителите единствено и само за нуждите на електронния магазин, като гарантира опазването в тайна на тези лични данни да се използват за други цели или да достигнат до трети лица с изключение на работещите в Е-магазина.