Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Общите условия уреждат взаимоотношенията между Търговецът и Потребителите които иползват уеб сайта и Е-магазин на www.janinaultrawhite.bg С натискане на обект от сайта www.janinaulrawhite.bg (различен от този на Общите условия) Вие приемате и сте съгласни с описаните по-долу Общи условия.

1. ИЗПОЛЗВАНИ ТЕРМИНИ

„ТЪРГОВЕЦЪТ“ e дружеството Дентал Брадърс ООД с ЕИК 202875127, регистрирано по ЗДДС – BG202875127, със седалище и адрес на управление гр. София, ул.Тунджа 25

Дентал Брадърс ООД извършва поддръжка на уеб сайта www.janinaultrawhite.bg предлага и продава стоки в наличния електронен магазин наричан Е-магазин и определя настоящите Общи условия, при които се продават стоките от Е-магазина и се използва информацията от уеб сайта на www.janinaultrawhite.bg. Дентал Брадърс ООД има пълните права едностранно да променя съдържанието на уеб сайта и Е-магазина, както и начините за достъп до него.

„ПОТРЕБИТЕЛ” e лицето, което се е съгласило с настоящите Общи условия във връзка с използването на информацията от уебсайта, както и заявяването и закупуването на предлаганите в Е-магазина стоки.

 „ПОРЪЧКА” е заявената от Потребител чрез определената форма в Е-магазина покупка на една или повече стоки. Поръчката се опакова и изпраща по куриер към предварително посочен в поръчката от Потребителя адрес, след като бъде потвърдена по имейл или телефон. Потвърждаването по имейл става с изпращане на електронно писмо за потвърждение или телефонно обаждане от служител на Е-магазина.

„ДОГОВОР ЗА ПРОДАЖБА” е сключеният от разстояние чрез настоящия електронен магазин договор за покупко-продажба на стока между Търговецът и Потребител.

2. УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УЕБ САЙТА

2.1. Разглеждането на уеб сайта www.janinaultrawhite.bg е на свободен принцип за всички потребители.

2.2. Интернет страницата www.janinaultrawhite.bg заедно с всички материали, снимки, текстове и информация в нея принадлежат на Дентал Брадърс ООД и не могат да бъдат използвани без изричното и писмено разрешение от страна на Търговецът.

2.3 В случай, че желаете да ползвате тектове, статии и каквато и да е друга информация под каквато и да е форма, създадена и взета от сайта на www.janinaultrawhite.bg, то Вие сте длъжни дословно да упоменете, че източник на тази информация е: Магазин за дентална козметика и ленти за избелване на зъби www.janinaultrawhite.bg

2.4. За да се пазарува от електронния магазин www.janinaultrawhite.bg, е необходима регистрация с парола и електронна поща (e-mail) или име на получателя, адрес за доставка, е-поща и телефон за връзка. Регистрирането е напълно безплатно и става като се попълни определената форма за регистрация.

2.5. За да се придобият всички възможности на уеб сайта и Е-магазина за пазаруване, споделяне, оценяване и коментиране на продуктите и други, потребителят е нужно да се регистрира в сайта, като посочи e-mail и парола. Това става през бутонът „Вход“ на всички страници в сайта или формата за регистрация „Профил“ в Е-магазина. След регистрация, потребителят е одобрен автоматично, за което ще получи и потвърждение на e-mail и може веднага да допълни регистрацията си с адрес и други лични данни в раздела „Моят профил“

2.6. Дентал Брадърс ООД си запазва правото да изтрие даден потребител при неспазване на условията за използване на сайта и по свое лично усмотрение с или без предварителното уведомяване на потребителя за очакваните последици, като не носи отговорност за загубени данни и информация запазена от потребителския профил на клиента.

2.7. Дентал Брадърс ООД използва и обработва личните данни на потребителите единствено и само за нуждите на електронния магазин, като гарантира опазването в тайна на тези лични данни да се използват за други цели или да достигнат до трети лица с изключение на работещите в Е-магазина.

3.ПОРЪЧКА НА СТОКИ

3.1. В Е-магазина www.janinaultrawhite.bg на всяка стока е посочена цена, описание и допълнителна информация, за въможно най – добро информиране на потребителя преди покупката на продукт. На всяка страница представяща даден продукт е изградена опция, чрез която потребителите могат да оставят мнения под формата на коментари и да оценяват продуктите.

3.2. Всички посочени цени на сайта са в български лева с включен ДДС.

3.3. На началната страницата на Е-магазинa под всеки продукт има бутон „Купи“, а на всяка вътрешна страница за отделен продукт, бутонът „Купи“ е в дясно от снимката на продукта. Натискането на бутон „Купи“ с избора на желаните бройки, записва автоматично избрания продукт във виртуална пазарска количка намираща се в дясно от стоката. Чрез натискане на бутон „Преглед на количка“ потребителят може да види съдържанието в количката, да добавя нови продукти или да премахва тези, които не желае. С натискане на бутон „Поръчка“ или „Продължаване с поръчката“ потребителя потвърждава, че желае да закупи посочените стоки при определените цени и условията за доставка.

3.4. За да се завърши поръчка и тя да постъпи в Е-магазина, Потребителят трябва да попълни вярно и коректно следнитете данни:

– Две имена
– Адрес за фактуриране и доставка на стоката
– Телефон и е-поща

– Начин на плащане

3.5. Заявявка за поръчка до Е-магазина става с натискане на бутон „Поръчка“ намиращ се под въведените данни за доставка. С натискане на този бутон Потребителят се съгласява с посочените условия за доставка и сключва своеобразен договор с търговеца за покупка на заявените стоки.

3.6. Потребителят може да откаже направена поръчка, без да е необходимо да упоменава причини за отказа.

3.7. Отказ на поръчка може да се направи по телефона или чрез електронно писмо (имейл) до посочения в сайта имейл адрес- електронна поща: eshop@janinaultrawhite.bg За да е валиден отказът, Потребителят трябва да предостави: номера на направената поръчка, телефонния номер, оставен в поръчката, двете си имена, с които е регистриран в сайта, имейл адреса, с който е регистриран в сайта, цената на поръчката.

3.8. В случай, че Потребителят желае да откаже направената поръчка, след като тя е била изпратена, потребителят има право да върне закупената от него стока, като това може да стане в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.

3.9. При успешно направена поръчка, Потребителят получава потвърждение на поръчката чрез електронно писмо на посочения от него имейл адрес или с обаждане на посочения от него телефонен номер. В потвърждението по имейл се посочва поръчаната стока, броят и дължимата сума, номерът на поръчката, начинът на плащане и адрес за доставка.

4.0. Преди предаване на поръчката до куриер, се изпраща имейл или се прави обаждане на посочения телефонен номер с информация за номера на поръчката и до колко работни дни ще се извърши доставката. Потвърждение по телефон се извършва и ако е необходима допълнителна информация или уточнение относно поръчката.

4.1. В случай, че поръчаната стока не е в наличност, продавач от Е-магазина ще уведоми Потребителя. Ако Потребителят не се съгласи поръчката да се отнесе за друга стока от Е-магазина или да изчака определения срок нужен за да се внесе в наличност отново продукта поръчката може да бъде анулирана.

4.2. Поръчки в електронния магазин www.janinaultrawhite.bg се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

4.3. Работно време за констултация от Е-магазин www.janinaultrawhite.bg е както следва:

Понеделник до Петък от 09:00 до 21:00 часа.
Събота и Неделя: от 10:00 до 18:00 часа.

4.4. Поръчки, получени без коректно попълнени данни на купувача (Потребителя) или липсващи такива, се анулират и такива поръчки получават статус „ОТХВЪРЛЕНА”, поради невъзможност да бъдат изпълнени.

5. ДОСТАВКА НА СТОКИ

5.1. След като в Е-магазина на janinaultrawhite.bg постъпи поръчка от Потребител, същият получава потвърждение на поръчката чрез електронно писмо на посочения от него имейл адрес и/или с обаждане на посочения от него телефонен номер.

5.2. Доставка се прави само на успешно приети поръчки. При опаковане на поръчаната стока, потребителят бива уведомяван по имейл, с SMS или обаждане на посочения от него телефон с потвърждение, че стоката се предава на куриер за транспортиране до съответния адрес.

5.3. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

5.4. Доставките се извършват в срок до 2 (два) работни дни от момента на потвърждаване на поръчката по имейл или телефон.

5.5. Ако настъпят форсмажорни обстоятелства и се прецени, че ще има забавяне на доставката от страна на Дентал Брадърс ООД или куриерската фирма, консултант на Е-магазина ще се свърже с Купувача (Потребителя), чрез посочените начини за връзка и ще го уведоми за настъпилите промени и възможните срокове за доставка.
5.6. Продавачът използва за доставки куриерска фирма “Спиди” АД (Speedy), като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа. Всяка пратка е застрахована, като застраховката е за сметка на Продавача.

5.7. Доставката се извършва до точно и коректно посочен от Купувача адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на „Спиди“ АД в съответния град.

5.8. Цените за доставка се изчисляват в страницата на виртуалната пазарна количка в графа „Доставка и Вземане“ и присъстват в копието на заявката Ви изпратено до посочената е-поща.

5.9. Ако Купувачът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на „Спиди“ АД да получи в срок стоката, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и Купувачът може да дължи неустойки за направени транспортни и други разходи.

6. ПЛАЩАНЕ

6.1. Заплащането на поръчаната стока се извърша по два начина, като независимо от избрания начин на плащане сумата е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.
–  „Наложен платеж” – плащане в брой на куриера при доставката;

–  „Директен банков превод“ – в полза на Дентал Брадърс ООД и по банкова сметка и данни, които ще получите в имейла за потвърждение на поръчката Ви.

 

7. Е-ваучери за подарък и Промо кодове

7.1 Всеки регистриран потребител може да закупи електронен ваучер за подарък или хартиен ваучер за подарък. Ваучерите имат предварително определена стойност и може да се използват само в Е-магазина на janinaultrawhite.bg.

7.2  Електронният ваучер за подарък съдържа уникален код, който трябва да се въведе в страницата на виртуалната количка в графа „Прилагане на промо код“ за да се използва успешно. Собственикът на сайта поддържа история на виртуалните ваучери и използваните промо кодове.

7.3. Електронният ваучер за подарък се предоставя на потребителя по регистрирания от него имейл адрес или по друг изрично посочен и потвърден от него имейл. Електронният ваучер за подарък е нужно да се заплати с директен банков превод при закупуването му, т.е. преди предоставянето му по имейл.

7.4. Ваучерът за подарък може да се предостави и на хартиен носител по куриер до Получателя, който може да е различен от Купувача, но е изрично посочен от него.

7.5 Електронният и хартиеният ваучер за подарък могат да се използват от потребител различен от Купувача.

7.6. При различни организирани промоции и игри Дентал Брадърс ООД може да раздава като награди Промо кодове с остстъпки и награди валидни за използване само и единствено в Е-магазина на www.janinaultrawhite.bg

7.7. Всички промо кодове се изпращат по имейл до клиента или по друг начин съобразен с клиентите и по преценка на Търговецът в лицето на Дентал Брадърс ООД.

8. ИЗВЕСТИЯ

8.1. Когато Потребител се регистрира в електронния магазин, създавайки профил на интернет страницата www.janinaultrawhite.bg или направи поръчка през онлайн магазина той приема общите условия и се съгласява да получава от Дентал Брадърс ООД на електронната си поща и на мобилния си телефон реклами, известия за промоции и други, както и съобщения и телефонни обаждания относно поръчки на стоки и потвърждения за промяна на неговите данни.

8.2. Потребителят може да се откаже от получаване на брошури известия на електронната си поща и на мобилния си телефон по всяко време:

– Чрез използването на специално направената интернет връзка, която се съдържа във всяко известие – бутон „отписване”.

– Чрез свързване с Дентал Брадърс ООД на посочената е-поща: eshop@janinaultrawhite.bg с искане за спиране на известията към неговия профил.

8.3. Ако след направен отказ от получаване на известия, Потребителят направи поръчка, се счита, че той отново е дал съгласието си да получава раклами и известия.

8.4. Дентал Брадърс ООД си запазва правото да избира към кого да изпраща реклами и известия, както и да премахне от своята база данни Потребител, който е дал своето съгласие да получава такива

9. ОБРАТНА ВРЪЗКА

9.1. Всеки Потребител може да осъществи обратна връзка с Дентал Брадърс ООД, чрез посоченият имейл в сайта www.janinaultrawhite.bg, на телефонен номер 0896 066 055 и през контактната форма в секция „Контакти“.

9.2. Работно време за констултация към Е-магазина на www.janinaultrawhite.bg е както следва:

Понеделник до Петък от 09:00 до 21:00 часа.
Събота и Неделя: от 10:00 до 18:00 часа.

9.3. Дентал Брадърс ООД е администратор на интернет сайта www.janinaultrawhite.bg и съответно на полето за мнения и обсъждания, като в изпълнение на тази функция може да премахне всякакви нецензурни и обидни квалификации, нарушаващи морала и добрия тон.