Партньори

handshakeСкъпи колеги и бъдещи партньори,

Екипът на ДЕНТАЛ БРАДЪРС ООД е изграден от професионалисти, търговски представители и дистрибуция на национално ниво включваща и аптечните складове. Всичко това с цел да отговорим на нуждите на Вашите клиенти и своевременното изпълнение на заявките Ви.

Маркетинговият ни отдел предлага редица рекламни решения за постигане на по – високи продажбени резултати и приходи във Вашите обекти. Имаме различни решения за представяне на продуктите в обектите: луксозни стелажи, втори точки за продажба, разяснителни брошури, рекламни материали и др., насочени към търговците и клиентите.

Отделно от това ежемесечно се съставя график и се провежда промоутърска кампания на място по обектите Ви, където клиентите биват запознавани с качествата и предимствата на марката, увеличавайки и продажбите.

Ние дистрибутираме и работим в сътрудничество с добрите дентални лекари  в страната, аптечната мрежа, салони за красота и много други търговци, които държат на красотата и здравето.

JANINA ULTRA WHITE е N1 дентална козметика предлагаща свободно ленти за избелване на зъби на пазара, при това абсолютно безвредни и несъдържащи пероксид.

Присъединете се към нас и предложете и на Вашите клиенти JANINA – дентална козметика N1 – Пасти с Ананс и Папая и ленти за избелване без пероксид. Ние ви гарантираме, че те ще останат доволни и ще я препоръчат на много техни близки и познати правейки търговските Ви обекти още по – посещавани и харесвани.

За всички Вас имаме изготвени планове и концепции, с които ще бъдете удовлетворени: от първоначалното зареждане, през провеждането на кампании за популяризиране на марката в обекта Ви, до последващите дейности свързани със своевременното приемане, обработване на заявки и доставка на стока, поддържане на интереса от страна на клиентите и цялостен комплекс от обслужване улесняващо работата на обектите Ви.

ДЕНТАЛ БРАДЪРС ООД
1463 София, България
Телeфон: 0896 066 055
Email: info@dentalbrothers.bg

Име

Email

Tелефон (по желание)

Съобщение

captcha