Поръчка на стока

ПОРЪЧКА НА СТОКИ

1.В Е-магазина www.janinaultrawhite.bg на всяка стока е посочена цена, описание и допълнителна информация, за въможно най – добро информиране на потребителя преди покупката на продукт. На всяка страница представяща даден продукт е изградена опция, чрез която потребителите могат да оставят мнения под формата на коментари и да оценяват продуктите.

2.Всички посочени цени на сайта са в български лева с включен ДДС.

3.На началната страницата на Е-магазинa под всеки продукт има бутон „Купи“, а на всяка вътрешна страница за отделен продукт, бутонът „Купи“ е в дясно от снимката на продукта. Натискането на бутон „Купи“ с избора на желаните бройки, записва автоматично избрания продукт във виртуална пазарска количка намираща се в дясно от стоката. Чрез натискане на бутон „Преглед на количка“ потребителят може да види съдържанието в количката, да добавя нови продукти или да премахва тези, които не желае. С натискане на бутон „Поръчка“ или „Продължаване с поръчката“ потребителя потвърждава, че желае да закупи посочените стоки при определените цени и условията за доставка.

4.За да се завърши поръчка и тя да постъпи в Е-магазина, Потребителят трябва да попълни вярно и коректно следнитете данни:

– Две имена
– Адрес за фактуриране и доставка на стоката
– Телефон и е-поща

– Начин на плащане

5.Заявявка за поръчка до Е-магазина става с натискане на бутон „Поръчка“ намиращ се под въведените данни за доставка. С натискане на този бутон Потребителят се съгласява с посочените условия за доставка и сключва своеобразен договор с търговеца за покупка на заявените стоки.

6.Потребителят може да откаже направена поръчка, без да е необходимо да упоменава причини за отказа.

7.Отказ на поръчка може да се направи по телефона или чрез електронно писмо (имейл) до посочения в сайта имейл адрес- електронна поща: eshop@janinaultrawhite.bg За да е валиден отказът, Потребителят трябва да предостави: номера на направената поръчка, телефонния номер, оставен в поръчката, двете си имена, с които е регистриран в сайта, имейл адреса, с който е регистриран в сайта, цената на поръчката.

8.В случай, че Потребителят желае да откаже направената поръчка, след като тя е била изпратена, потребителят има право да върне закупената от него стока, като това може да стане в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.

9.При успешно направена поръчка, Потребителят получава потвърждение на поръчката чрез електронно писмо на посочения от него имейл адрес или с обаждане на посочения от него телефонен номер. В потвърждението по имейл се посочва поръчаната стока, броят и дължимата сума, номерът на поръчката, начинът на плащане и адрес за доставка.

10.Преди предаване на поръчката до куриер, се изпраща имейл или се прави обаждане на посочения телефонен номер с информация за номера на поръчката и до колко работни дни ще се извърши доставката. Потвърждение по телефон се извършва и ако е необходима допълнителна информация или уточнение относно поръчката.

11.В случай, че поръчаната стока не е в наличност, продавач от Е-магазина ще уведоми Потребителя. Ако Потребителят не се съгласи поръчката да се отнесе за друга стока от Е-магазина или да изчака определения срок нужен за да се внесе в наличност отново продукта поръчката може да бъде анулирана.

12.Поръчки в електронния магазин www.janinaultrawhite.bg се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

13.Работно време за констултация към Е-магазина на www.janinaultrawhite.bg е както следва:

Понеделник до Петък от 09:00 до 21:00 часа.
Събота и Неделя: от 10:00 до 18:00 часа.

14.Поръчки, получени без коректно попълнени данни на купувача (Потребителя) или липсващи такива, се анулират и такива поръчки получават статус „ОТХВЪРЛЕНА”, поради невъзможност да бъдат изпълнени.