Условия за ползване

2. УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УЕБ САЙТА

2.1. Разглеждането на уеб сайта www.janinaultrawhite.bg е на свободен принцип за всички потребители.

2.2. Интернет страницата www.janinaultrawhite.bg заедно с всички материали, снимки, текстове и информация в нея принадлежат на Дентал Брадърс ООД и не могат да бъдат използвани без изричното и писмено разрешение от страна на Търговецът.

2.3 В случай, че желаете да ползвате тектове, статии и каквато и да е друга информация под каквато и да е форма, създадена и взета от сайта на www.janinaultrawhite.bg, то Вие сте длъжни дословно да упоменете, че източник на тази информация е: Магазин за дентална козметика и ленти за избелване на зъби www.janinaultrawhite.bg

2.4. За да се пазарува от електронния магазин www.janinaultrawhite.bg, е необходима регистрация с парола и електронна поща (e-mail) или име на получателя, адрес за доставка, е-поща и телефон за връзка. Регистрирането е напълно безплатно и става като се попълни определената форма за регистрация.

2.5. За да се придобият всички възможности на уеб сайта и Е-магазина за пазаруване, споделяне, оценяване и коментиране на продуктите и други, потребителят е нужно да се регистрира в сайта, като посочи e-mail и парола. Това става през бутонът „Вход“ на всички страници в сайта или формата за регистрация „Профил“ в Е-магазина. След регистрация, потребителят е одобрен автоматично, за което ще получи и потвърждение на e-mail и може веднага да допълни регистрацията си с адрес и други лични данни в раздела „Моят профил“

2.6. Дентал Брадърс ООД си запазва правото да изтрие даден потребител при неспазване на условията за използване на сайта и по свое лично усмотрение с или без предварителното уведомяване на потребителя за очакваните последици, като не носи отговорност за загубени данни и информация запазена от потребителския профил на клиента.

2.7. Дентал Брадърс ООД използва и обработва личните данни на потребителите единствено и само за нуждите на електронния магазин, като гарантира опазването в тайна на тези лични данни да се използват за други цели или да достигнат до трети лица с изключение на работещите в Е-магазина.