След колко време ще имам видим ефект?

Ще почувствате разликата още след първото измиване 🙂
Комплексът от съставки Ви дава изключително чувство за чистота и свежест. Зъбите Ви са гладки, чисти и полирани, а дъхът Ви свеж.

Използвайки пастата 2 пъти дневно според указанията, ще доведе до видими резултати и премахване на петна от вашите зъбите още след първата седмица. Усмивката Ви ще става все по – бяла, а зъбите Ви все по – здрави и искрящи.

Използвайки лентите ни за избелване на зъби без пероксид ще видите моментален ефект, който ще е най – забележим 7 или 14 дни след започване на процедурите, спрямо желанието Ви и инструкциите за употреба. Всяка процедура отнема само 30 мин.

ЛЕНТИТЕ ЗА ИЗБЕЛВАНЕ на зъби JANINA MAXIWHITE не съдържат ПЕРОКСИД и се предлагат и в аптечната мрежа.

ВНИМАНИЕ

Използването в домашни условия на продукти с хидроген ПЕРОКСИД по-голям от 0.1 % са ЗАБРАНЕНИ от ЕС и опасни за Вашето здраве. Такива продукти имат право да се използват само от квалифицираните лекари по дентална медицина. Преди всичко Ви молим да бъдете внимателни и отговорни към продуктите, които употребявате. Зъбите са изключително важни и много ценни за човека. Грижете се за тях и внимавайте да не ги увредите непоправимо с некачествени продукти, водени само от желанието да имате бели и красиви зъби с цената на всичко!