strips-promo
БЕЛИ ЗЪБИ ЗА 7 ДНИ

Ленти за избелване с моментален ефект – 14 процедури

49.00 лв.Количка

Описание на продукта:

БЪРЗА ПОРЪЧКА – 0896 066 055

Лентите за избелване на зъби JANINA Maxiwhite, Ви дават видимо по-бели зъби още след първата лесна и приятна процедура отнемаща само 30 минути. Лентите за избелване JANINA са БЕЗ ПЕРОКСИД и се предлагат и в аптечната мрежa и магазини 

111 222 333

Доверете се на клинично доказаните продукти JANINA Ultra White – London, които от 1994г. насам се препоръчват от хиляди дентални лекари по целия свят! Формулата e БЕЗ ПЕРОКСИД и се основава на иновативни и щадящи емайла избелващи съставки, които премахват петната от кафе, чай, никотин и вино за безопасно избелване на естествените зъби.

1234instructions

Много удобни и лесни за употреба вкъщи! Лентите за избелване JANINA МAXIWHITE съдържат 14 пакетчета с по 2 броя лентички (за горна и долна челюст) – общо 28 броя ленти за избелване. За бърз резултат могат да бъдат използвани два пъти дневно в рамките на 7 последователни дни или веднъж дневно за 14 дни, според желанието Ви.

Лентичките имат приятен освежаващ вкус на мента и се използват само в една стъпка, като не е нужен активатор преди употреба, както и шини, гелове или лампи. Опитайте, ефектът ще е видим още след първата процедура!

Научете как се използват лентите за избелване на зъби MAXIWHITE ТУК

ВНИМАНИЕ: Въпреки, че не съдържат Пероксид – Не използвайте ленти за избелване ако сте бременна или кърмите, имате свръхчувствителност или проблеми с венците!

Лентите за избелване на зъби действат само върху естествен емайл. Няма да навредят на друг тип керамични коронки, фасети и т.н.  Не използвайте с брекети. Оставете поне 4-ри седмици между пълен курс избелване с ленти за избелване Janina Maxiwhite.

Както при всеки друг продукт препоръчително е да прочетете съставките за избягване на алергични реакции.

Състав: Glycerin, Aqua, Cellulose Gum, Sodium Chlorite, EDTA, Menthol, Citric Acid.

Лентите JANINA Maxiwhite НЕ съдържат Пероксид!
Използването в домашни условия на продукти с хидроген ПЕРОКСИД по-голям от 0.1 % са ЗАБРАНЕНИ от ЕС и опасни за вашето здраве. Такива продукти имат право да се използват само от квалифицираните лекари по дентална медицина. Преди всичко Ви молим да бъдете внимателни и отговорни към продуктите, които употребявате. Зъбите са изключително важни и много ценни за човека, грижете се за тях и внимавайте да не ги увредите непоправимо с некачествени продукти, водени само от желанието да имате бели и красиви зъби с цената на всичко!